Bloggen fylder år!

16. november 2016   /   byIsabella  / Categories :  Ikke kategoriseret
DIY

Bloggen fylder 1 år!

Og i den anledning har jeg samlet nogle fraklip fra det sidste års tid som DIY-blogger. Det er langt fra hver gang, at tingene går som man forudser, og det er nedenstående video vidst et tydeligt bevis på 😉

Jeg har ikke fået blogget så meget på det sidste, og det skyldes i bund og grund, at jeg har travlt.. Én ting jeg har særlig travlt med, er noget som jeg tror og håber vil glæde alle mine søde læsere. Jeg er nemlig ved at forberede en DIY-julekalender, som kommer til at køre hver dag fra d. 1.-24. december. Julekalenderen kommer til at tage udgangspunkt i DIY julepynt, julegodter og julegaver. Jeg kan allerede mærke, at det her bliver rigtig godt, så jeg håber at I stadig har lyst til at følge med! 😉

0 comments

Leave a reply