8. december: DIY juletræer

8. december 2016   /   byIsabella  / Categories :  DIY julekalender, Ikke kategoriseret, Interiør, Julepynt
filt juletræer

8. december: juletræer i filt

filt juletræer

Disse juletræer i filt har jeg virkelig glædet mig til at vise jer! Jeg synes selv, at de er blevet ret fine, og de var også ok lette at lave. Jeg havde dog ikke tid til at filme en video, så derfor bliver det step by step i collager 🙂

Inspirationen fandt jeg på min all-time favorite DIY pusher side – Pinterest! Jeg finder altid så mange spændende projekter derinde, at jeg bliver helt stresset oveni hovedet 😀

Apropos stress – så står weekenden på DIY’s, da jeg starter på 3-dages eksamen på mandag. Jeg håber lidt, at jeg kan få filmet en masse tutorials til julekalenderen, så jeg i hvert fald ikke skal stresse over dét midt i eksamen..

Nå tilbage til juletræerne.

Du skal bruge:

  • filt
  • træpinde
  • skiver af træ (fås i Søstrene Grene)
  • limpistol
picmonkey-collage

Lim først en pind fast til en træskive, så du danner en stamme for dit juletræ.  Klip derefter juletræer af dit filt – og gerne mange! Jeg har brugt ca. 10-15 stykker til hvert træ

 

Filt juletræer

Fold nu juletræerne på midten, og lim dem ovenpå hinanden med en limpistol.  Fortsæt til der ikke er flere træer, og fold træet ud. Træet kan nu formes rundt om “stammen” og limes fast med en limpistol.

0 comments

Leave a reply