14. december: DIY glittertape

14. december 2016   /   byIsabella  / Categories :  DIY julekalender, Gaveidéer
DIY glittertape

14. december: DIY glittertape

DIY glittertape

Så nærmer det sig altså snart, og i dag er der kun 10 dage til jul.. Jeg er på ingen måder klar, og føler egentlig at denne december flyver afsted. Faktisk har jeg ikke købt én eneste julegave endnu.. Eller det er løgn, jeg har købt denne éne på billedet, hvor jeg valgte at gøre lidt ekstra ud af indpakningen. Jeg lavede derfor mit eget DIY glittertape – super nemt og super fint!

Du skal bruge:

  • glitter
  • tape

Spred glitteret ud på en lang linje, og læg et stykke tape ned over glitteret. Pas på at du ikke dækker tapen fuldstændig med glitter, for så mister tapen altså lidt sin funktion 😉

DIY glitter tape

0 comments

Leave a reply