13. december: Jeg pynter kagehus!

13. december 2016   /   byIsabella  / Categories :  DIY julekalender, Julepynt, Mad
DIY kagehus

13. december: Jeg pynter kagehus

DIY kagehus

Til en julefrokost i november vandt jeg dette DIY kagehus i pakkeleg, og nu har jeg endelig fået det samlet og pyntet. Der var desværre ingen pynt eller glasur med i pakken, så derfor fandt jeg en rigtig god opskrift på glasur fra Mette Blomsterberg

Glasur til Kagehus

  • 450 g  sigtet flormelis
  • 150 g  pasteuriseret æggehvide

Sigtet flormelis og æggehvide piskes hvidt og luftigt med en håndmikser. Glasuren er perfekt, når den ikke flyder sammen, når piskningen stoppes.

Fyld glasuren i en sprøjtepose og start så med at pynte. Det kan være en fordel at øve på lidt papir ved siden af, hvis du ligesom jeg er en smule perfektionistisk 😉 Et lille tip er at lave lange og glidende bevægelser samt at holde et konstant tryk.

Pynt nu kagehuset med slik efter eget ønske. Har glasuren nået at tørre ind, kan du give slikket lidt frisk glasur på bagsiden.

Sigt evt. lidt flormelis ud over kagehuset til allersidst. Så får taget lidt sne på toppen 😉

DIY kagehus

 

0 comments

Leave a reply