11. december: DIY bålsted

11. december 2016   /   byIsabella  / Categories :  DIY julekalender, Interiør, Julepynt
DIY bålsted

11. december: DIY bålsted

DIY bålsted

Jeg kan umuligt være den eneste, som bor i lejlighed og ofte savner hyggen og varmen fra en pejs. Noget af det bedste jeg ved er, at sidde foran pejsen hjemme hos min mor. Det er bare så vildt hyggeligt! Nu har jeg fundet en måde, hvorpå jeg kan få hyggen ind i min lejlighed, nemlig ved hjælp af et lille indendørs DIY bålsted 😀

Jeg fandt egentlig bare nogle små pinde, nogle hvide sten og en lille lyskæde. Jeg bandt efterfølgende pindene sammen i toppen, placerede lyskæden i “bålet”, og lagde stenene rundt om. As simple as that.. Det skaber virkelig en hyggelig stemning, hvad enten man placerer bålstedet på et bord eller på gulvet. Lyskæden varmer dog ikke specielt, så på det punkt må jeg stadig nøjes med radiatoren 😉

DIY bålsted

 

0 comments

Leave a reply