10 december: Tommelise-inspirerede gaveæsker af valnødder

10. december 2016   /   byIsabella  / Categories :  DIY julekalender, Gaveidéer, Julepynt
DIY gaveæske

10. december: Tommelise-inspirerede gaveæsker

DIY gaveæske

Et liiiidt sent upload af julekalenderen i dag, men jeg har simpelthen haft så travlt med alt mulig andet end bloggen 😛

Denne DIY er SÅ nem og SÅ sød! Jeg ved ikke om det blot er mig, men jeg tænker altså straks TOMMELISE, når jeg lige tager et blik på disse gaveæsker af valnødder. Kan det ikke passe, at hun sov i en nød? Anyways.. Alt du skal bruge er en valnød, et smykke eller andet nips, og så en fin lille sløjfe til at holde nødden samlet. Du kan evt. peppe valnødderne op, ved at tilføje lidt lim og glimmer inde i selve nøddeskallen, som illustreret i kollagen nedenfor 😉

 

DIY gaveæske

0 comments

Leave a reply